fredag 31. august 2012

Split

Vi brukte vel sånn 4-5 timer ned til Split - og der ble vi møtt av en vanvittig varme, en reservert plass til oss rett ved stranden og 4 varme glade nordmenn!

Vi møtte som nevnt før et par på Kleppholmen vi ble kjent med - og tilfeldighetene ville det at vi skulle reise til samme land på samme tid! Så dermed har vi tastet med Arvid og Irene, og da de skrøt av plassen i Split, måtte vi jo reise dit og se. Camp Stobrec var et godt valg!! Ja da det ble litt vel varmt..... skal absolutt ikke klage.... men det er de harde fakta. Når gradestokken nærmer seg 40, i skyggen, og vindpusten er lik null - da blir det litt vel hett for oss nordmenn. Er slett ikke vant til dette!! Men å ha Botox rett ved stranden innebar jo også morgenbad kl halv ni :) Herlig!!!! Og vannpost med slange (takk Arvid!) rett ved oss, sutret vi ikke!!!

Det sto også en annen norsk bobil på campen da Arvid og Irene kom - nemlig Reidar og Grete fra Sandeid. Så vi 6 hadde noen flotte dager sammen!! Det ble mye strandliv på oss, mye godt drikke, og mat en gang i blant. Samt en kveldstur til byen Split -  for å spise ikke så veldig god mat, men vi fikk iallefall oppleve en koselig gamleby. Og at Mojito er veldig godt på en varm kveld :)





Vi håper vi kan treffes ved en annen anledning også :))

Vi ble litt satt ut av den intense heten, så Botox rullet avgårde nordover på søndag. Og på veien ble vi møtt av skikkelig møkkavær!! Temperaturen falt til 15 grader!!! Herregud hva hadde vi gjort!!!! Noen få grader lavere er greit nok, men ikke over 20!!

Vi lette etter en fin naturistcamp (har blitt helt av den basillen ja...) - og den tredje campen fikk godkjent. Så nå ligger vi på camp Ulika rett utenfor Porec. Her er det camp midt i blinken for oss! Det er vel en sånn 4-5 restauranter, flere barer, svømmebasseng (det gidder vi ikke bruke!), minigolf (det gidder vi iallefall å bruke!), men samtidig virker det ikke som en kjempediger campingplass. Vi går 10 skritt og er ved stranden,   bader masse, spiser når vi husker det, drikker mer enn vi spiser (vann inkludert....), rusler rundt på campen på kveldene, spiser lunsj på en av restaurantene og blogger samtidig som jeg drikker vin (til 10 kroner for en halvliter.....) Livet kan igrunn ikke bli så veldig mye bedre!

Jo forresten, litt bedre vær faktisk.... for idag regner det...... men det betyr litt innekos med bok, og kjempeklare til ny stranddag imorgen!!

Chin chin!

1 kommentar: