torsdag 16. august 2012

Praha

Nå har vi faktisk kommet oss helt til Praha!!!! Kjørt rimelig i ett siden mandag kl 12.

Første stopp på veien ble så klart Oslo, måtte jo hilse på verdens nydeligste valp, Brutus, hos Ane og Jonas. Han vokser så fort så det er godt å se han innimellom.

På tirsdag suste vi avgårde nedover Sverige, og stoppet ikke før vi kom til Trelleborg. Der tok vi ferja over til Sassnitz på Rugen (skal være tødler over u, men finner ikke de på tastaturet) veldig grei ferje å ta. Kostet 1232 sek med bobilforeningrabatt. Turen tok 4 timer, men maten var ikke noe særlig. Typisk kafeteriamat. Og tax-free butikken var ikke noe billig. Da er det mye bedre å stoppe på Bordershop rett ved utkjørsel av ferja. Dessverre for oss så var den stengt da vi kom. Åpen til 18 bare.

Klokka var mange da vi kjørte inn på denne flotte  bobilparkeringen i Bergen.

Anbefales virkelig!! 12€ for natten med strøm.

Dagen etter startet med varme rundstykker fra resepsjonen - og så var det ut på veien igjen. Vi kjørte
langt denne dagen også - 65 mil, via Berlin til Praha. De fant vi bobilparkeringen vi hadde sett oss ut på forhånd, Camp Caravan Praha. Den ligger på en øy i elven rett sør for Karlsbroen. Der hadde vi venner fra Norge!! En gang for lenge siden gikk jeg på reiselivslinje i Oslo, og der ble jeg kjent med Ingvild. Hun og deler av familien leier bobil og er her helt tilfeldig på samme plassen, snakk om flaks! Og kjempegøy!!! Vi satt ute i den deilige varmen i går kveld og hadde det supert!

Glemte å ta bilde av kjære Ingvild - snufs - men her er iallefall OT og Botox på plassen i Praha.
Nå er det på tide å komme seg inn til byen - gleder oss til å oppleve Praha på en varm sommerdag, og ikke en iskald vintedag som sist gang vi var her.

HA DET!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar